Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Γεννηθήκαμε όλοι ίδιοι ..σκοπός μας είναι να πεθάνουμε διαφορετικοί!


Όσο μπορείς ‘’ανθρωπάκο’’.. προσπάθησε να μην σε λένε έτσι ..’’ανθρωπάκια''’’  είναι οι ρηχοί άνθρωποι ..εκείνοι που δεν έχουν κάτι να πουν..οι επιφανειακοί ..οι βαρεμένοι..οι ανόητοι..εκείνοι που μιλάνε χωρίς να σκεφτούν..οι οπισθοδρομικοί ..οι κακόβουλοι .. …όσο μπορείς λοιπόν ..μην τους μοιάσεις ..μην φύγεις μακριά τους ..όχι.. ΠΟΛΕΜΗΣΕ τους .. διώξε ΕΚΕΙΝΟΥΣ μακριά..

Όσο μπορείς ..να πρωτοτυπείς στην ζωή σου..να διαφέρεις..όταν οι άλλοι λένε μπλε εσύ να αναρωτιέσαι γιατί όχι κόκκινο..όταν  λένε κρύο να σκέπτεσαι γιατί όχι ζέστη,  όταν λένε πάνω να λες γιατί όχι κάτω; Να ψάχνεις τα πάντα..να αμφιβάλλεις για τα πάντα..γεννηθήκαμε όλοι ίδιοι ..σκοπός μας είναι να πεθάνουμε διαφορετικοί!



Όσο μπορείς ..να παραμένεις νηφάλιος χωρίς να σε επηρεάζουν οι γνώμες των άλλων ..όταν οι γύρω σου έχουν χάσει την ψυχραιμία και την λογική τους εσύ να προχωρείς μπροστά! Πριν μιλήσεις να σκέπτεσαι ..και όταν μιλάς να μιλάς με σοφία .

Όσο μπορείς..εσύ..εγώ..όλοι μας να έχουμε έναν σκοπό! Να ξέρουμε ποιος είναι ο λόγος που σηκωνόμαστε κάθε πρωινό  ..να έχουμε ένα όνειρο..να ελπίζουμε για κάτι..να κάνουμε υπομονή και να ανυπομονούμε για το αύριο και το τι θα μας φέρει..και αν μια φορά και δυο και τρεις πέσουμε κάτω..θα σηκωθούμε..πρέπει να σηκωθούμε..γιατί είμαστε άνθρωποι..όλοι ξέρουμε να επιβιώνουμε..όμως λίγοι ξέρουμε να ΖΟΎΜΕ!


Κατερίνα Γιαλλούση, Γ1

Δεν υπάρχουν σχόλια: